Rendelés

Kollégáink vagy partner üzleteink értékesítői készséggel állnak rendelkezésükre, hogy segítsék a folyamatot. A megfelelő típus kiválasztása, az ahhoz szükséges alapanyag mennyiségének kiszámolása és a gyártási határidő meghatározása mind olyan feladat, amelyben örömmel segítünk.

logisztika

Megtalál bennünket Hódmezővásárhelyen, vagy küldhet nekünk alapanyagot postán, ill. Szigetszentmiklóson keresztül. Legfőbb partnerünk, a Keramitalia segítségével a termékeink szállítását az ország minden pontjára gyorsan, biztonságosan és ingyenesen meg tudjuk oldani.

vágás

Az alapanyaghoz legmegfelelőbb gyémántszemcsés vágókorong szakszerű megválasztásával kifogástalan vágott élt tudunk biztosítani. 3 automata és 4 manuális vágógépünkre alapozva nyugat-európai szintű a termelékenységünk is.

ragasztás

A közel 30 különböző mozaik típussal működő folyamat teljesen automatizált, de az egyedi kéréseket kézműves megoldással is meg tudjuk valósítani. Ragasztógépünk teljesítménye a vágógépekkel összhangban napi 100m2 körüli.

gyártás

A legmodernebb (olasz) technológia áll a rendelkezésünkre, hogy kitűnő minőséget állíthassunk elő. Az üzemünk kifejezetten mozaik készítésre lett kialakítva, kapacitása és fejlettsége évről évre növekszik.

ügyfélszolgálat

Üzem- és Gyártási vezetőnk szívesen válaszol kérdéseikre, a telephelyünkön is örömmel látjuk. Telefonon akár munkaidőn kívül is kereshet bennünket, írásos megkereséseiket pedig rövid időn belül megválaszoljuk.